Mijn merken

De merken bij ZKINN Huidverzorging zijn dermatologisch getest, dierproefvrij en sluiten goed aan op de filosofie, dat persoonlijke behandelingen in een ontspannen ambiance met alleen de juiste producten de beste bijdrage leveren aan een gezonde huidconditie of huidverbetering.

Natura bissé

Natura Bissé is een zeer exclusief Spaans topmerk met eigen laboratorium. Het  Spaanse familiebedrijf uit Barcelona heeft als één van de eersten ontdekt, dat een vrije vorm van natuurlijke aminozuren in huidverzorging een geweldig anti-ageing effect heeft op de huid. Zij zijn dat verder gaan ontwikkelen in samenwerking met dermatologen en medisch specialisten en zijn inmiddels in 36 landen in de luxe spa’s en salons vertegenwoordigd.

 

Hun assortiment cosmetische producten bevat hoge concentraties werkstoffen en heeft een bijzondere “feel good” factor. Uiteraard dermatologisch getest en dierproefvrij. Bent u op zoek naar een bijzonder product dat u verrast en uw huid binnen afzienbare tijd uitstekend verbeterd en verzorgt dan past Natura Bissé heel goed bij u.

natura bisse

Medik8

Medik8 producten hebben een geweldige textuur, krachtige ingrediënten en een heerlijke geur. In combinatie met baanbrekende wetenschap en rekening houdend met het milieu, hebben zij meerdere awards  gewonnen, o.a. de Dutch beauty Award in 2019 voor de miccelair mousse. Medik8 is marktleider op het gebied van huidverbeteringsproducten voor professionals. Het Medik8 research team heeft maar liefst 40 jaar ervaring in onderzoek naar huidverbetering en productformulering. De producten leveren zichtbaar resultaat tegen huidaandoeningen zoals roodheid, acne, pigmentatie en veroudering. De producten van Medik8 bevatten géén parabenen, sls en parfum.

 

Dit groene biologische merk uit Londen is zeer vernieuwend op het gebied van huidverbetering. Medik8 wordt uitsluitend geadviseerd en verkocht door professionals zoals dermatologen, huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten en gecertificeerde Spa & Wellnessbedrijven.

Lakshmi

Lakshmi wordt gemaakt in Italië en is ontstaan vanuit de Ayurveda, wat kennis van het leven betekend. Een eeuwenoude leer uit India waar we in deze hectische moderne tijd goed gebruik van kunnen maken. Lakshmi combineert op holistische wijze aromatherapie met producten en behandelingen die het innerlijk welzijn en huidverbetering op harmonieuze wijze in balans brengen.

 

Lakshmi is ecologisch en biologisch gecertificeerd en volledig natuurzuiver.